Despre EL

Barbatii se maturizeaza abia la 40 de ani!

Probabil ca aceasta stire nu va va surprinde foarte mult, dar poate ca multe persoane vor avea ceva de obiectat. Nu e intotdeauna asa, evident, pentru ca sunt multi care se maturizeaza mult mai tarziu!

In realitate, chiar si femeile, asa cum a fost demonstrat, sufera modificari ale scoartei cerebrale pana la 40 de ani, dar probabil ca aceasta tendinta este mult mai evidenta in cazul barbatilor. Daca aveti de-a face cu eternul Peter Pan, puteti sa va consolati: probabil ca pentru comportamentul sau exista o explicatie stiintifica.

Cercetatorii britanici au descoperit ca scoarta cerebrala prefrontala evolueaza intr-o perioada foarte mare de ani, pana la 40 de ani. Pe scurt, partea din creier care coordoneaza rapoartele sociale si deciziile isi schimba forma si evolueaza pana la varsta de 40 de ani, moment in care se stabilizeaza.

Pentru femei, aceasta veste poate fi si buna si rea. Partea buna este ca iubitul dumneavoastra mai are timp sa se schimbe in sensul bun al cuvantului, poate sa mai sufere imbunatatiri. Partea rea este ca cei care au trecut de 40 de ani si se comporta tot ca Peter Pan ar putea sa ramana asa.

Asadar, este adevarat ca barbatii se maturizeaza la 40 de ani si nu ne ramane decat sa așteptam… sau sa ne resemnam!

 


Lasati un comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicata. Required fields are marked *